Acordes de Joan Manuel Serrat: Me'n vaig a peu
Joan Manuel Serrat
Primeras Canciones [1966]
Estas primeras son notas, no acordes de la introducción

// FA# // FA# - SOL // SOL - FA# //
// FA# - SOL - FA# - SOL - FA# - SOL - FA# - LA //
// LA - SI // SI - LA //
// LA - SI - LA - SI - LA - SI - LA - SOL //
// SOL - LA // LA - SOL //
// SOL - LA - SOL - LA - SOL - LA - SOL - FA//
// MI - SOL // FA# - SOL // FA //
LAm SOL Cal oblidar la teulada vermella
FA MI7 i la finestra amb flors.
LAm SOL L'escala fosca i la imatge vella
FA MI7 LAm que s'amagava en un racó. I el llit de fusta negra i foradada i els teus llençols tan nets i l'arribar suau d'una matinada que et desperta més vell.
SOL FA Però no vull que els teus ulls plorin, digue'm adéu.
LAm SOL FA MI7 LAm El camí fa pujada i me'n vaig a peu. Cal dir adéu a la porta que es tanca i no hem volgut tancar. Cal omplir el pit i cantar una tonada si el fred de fora et fa tremolar. Cal no escoltar aquest gos que ara borda lligat en un pal sec, i oblidar tot d'una la teva imatge i aquest petit indret. Però no vull ........ Cal carregar la guitarra a l'esquena i tornar a fer el camí que un vespre gris remuntant la carena em va dur fins ací. Les ones han de d'esborrar les petjades que deixo en el teu port. Me'n vaig a peu, el camí fa pujada i a les vores hi ha flors.
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto