Acordes de Sau: Amb la meva ombra
Sau  corregir
El més gran dels Pecadors
A E Bm A D E Cementiri de paraules és a estones el meu cap. El meu cor un muscle a la deriva, qui dels dos té la veritat? I en les nits de plaer solitari, quan ja no us trobi a faltar Aniré sota la pàl·lida lluna amb la meva ombra sempre al meu costat.
A D E D Bm E [1] He malgastat set vides buscant el que he anhelat
A D E D Bm E Vaig buscant una sortida que encara no he trobat. Pujaré a aquella muntanya amb tu, on el temps es pot parar.
Em perdré Abm LA mirada plena en els llocs on m'he somiat. La meva ombra sempre m'acompanya, és el fidel animal Que si l'escupo mil cops a la cara calla i accepta la nostra amistat. He malgastat set vides buscant el que he anhelat Vaig buscant una sortida que encara no he trobat. Em sento el mirall de les vostres promeses, aquelles que encara ningú no ha trencat, i quan, per fi, perdi tota esperança tindré la meva ombra i la soletat. He malgastat set vides buscant el que he anhelat Vaig buscant una sortida que encara no he trobat.
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto