Acordes de Sau: A prop del mar
Sau  corregir
desconocido
Intro: DO LAm DO FA
DO SOL LAm Si no vas molt depressa,
FA SOL LAm pels voltants del meu carrer.
DO SOL LAm Veuràs les cases blanques,
FA SOL LAm i un bar que està sempre obert.
FA SOL DO LAm Bicicletes que van amunt i avall,
FA SOL LAm que travessen tot el parc.
FA SOL DO LAm Una església molt a prop del mar,
FA SOL i carrers amb nom de sant. Si no vas molt depressa, i mires al teu voltant. Veuràs portes obertes, que et conviden a passar. Digue´m si el carrer fa olor de mar, si fan soroll els finestrons. Si les sirenes sonen cap al tard, si a les terrasses hi ha coloms. TORNADA:
DO SOL FA DO SOL FA Si vas a prop del mar, si veus a la meva gent.
LAm SOL FA DO FA SOL Si vas a prop del mar, digue´ls-hi que penso amb ells. Si no vas molt depressa, i et pots aturar. Mira´m les seves cares, si hi veus el temps passar. Si en els seus ulls hi ha felicitat, i en la pell el seu treball. Si la vida segueix endavant, com jo la puc recordar. Si vas a prop del mar, si veus a la meva gent. Si vas a prop del mar, digue´ls-hi que penso amb ells. Si vas a prop del mar, si vas a prop del meu carrer. Si vas a prop del mar, veuràs a la meva gent.
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto