Acordes de Oques Grasses: Cul
Oques Grasses  corregir
Un día no sé com [2012]
REb FA SIbm SOLb Cul cul cul cul… x4
REb FA SIbm SOLb x4 (tota LA cançó repeteix aquests acords)
REb FA SIbm SOLb Jo vull ser Papa, jo vull ser rei, vull ser la nòvia d’un home forrat, tenir un vaixell i una girafa, viure de l’aire i de l’esperit sant. Ja pots agafar-ho tot i anar-te’n a tomar pel cul. Cul cul cul cul… x2 I viure amb amors, i anar a collir flors. I menjar il·lusió, i cagar petons. I comprar cupons, i votar eleccions. I menjar il·lusions i comprar condons.
REb FA SIbm SOLb x2 Ser president, portar corbata, comprar una torre amb un tobogan. Tenir un jardí ple de petroli, amb una gàbia pels immigrants. Ja pots agafar-ho tot i anar-te’n a tomar pel cul. Cul cul cul cul… x2 Si tots els camins porten a Roma diga’m tu per què ha de venir aquest home. Un país en ruïnes gastant-se milions amb un personatge que es toca els collons. Jo el meu papa el tinc a casa. Jo el meu papa el tinc a casa. x2
REb FA SIbm SOLb x4 Jo vull ser Papa, jo vull ser rei, vull ser la nòvia d’un home forrat, tenir un vaixell i una girafa, viure de l’aire i de l’esperit sant. Ja pots agafar-ho tot i anar-te’n a tomar pel cul.
REb FA SIbm SOLb Cul cul cul cul… x4
REb Cuuuuul.
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto