Acordes de Lax'n Busto: Trepitja fort
Cristian G. Montenegro
desconocido
RE LA SIm FA#m SOL LA En Roc tot just ha arribat a la vida no s'imagina quina una ha organitzat. Al seu voltant tot ha canviat de mida passant pel prisma d'uns ulls enamorats. El pare que se'l mira i al·lucina no és cap joguina, que és viu i és de veritat. Quan està sol amb ell que ningú el mira és quan barrina qui sap si l'entendrà.
MIm SOL LA SOL LA A tu petit vailet t'ensenyaré més del que après li diu cantant oo aa.
RE LA SIm SOL Trepitja fort, Roc sigues més valent del que he estat jo
RE LA SIm SOL Dibuixa'ls-hi un somriure que ningú et podrà dir no.
RE LA SIm SOL Cavalcaràs la vida com un cavall de cartró
RE LA RE Trepitja fort Roc, trepitja fort. En Roc és fort com el seu nom indica no hi ha una fita on no hi pugui arribar. La mare l'ha portat a la piscina ja la domina molt millor que en Tarzan. A tu petit vailet t'ensenyaré més del que he après li diu cantant oo aa. Trepitja fort... El teu vehicle és un cotxet sense retrocés sempre endavant oo aa. Trepitja fort ... No tinguis por Trepitja fort Roc sigues tot allò que vulguis ser, seràs advocat artista o potser seràs bomber. Doblegaràs la vida com un vaixell de paper, trepitja fort Roc, trepitja fort.
Abm el vers Armonics tots E|------------- B|-7----------- G|-----7---7--- D|-------7----- A|------------- E|-------------
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto