Acordes de La Gossa Sorda: Batiste Ceba
La Gossa Sorda  corregir
Vigila
INTRO: Bm A D A X2 // [ G D F# / Bm G D A ] TOT [] X2
(Bm A ) Encara no ha eixit el sol i allà va Batiste Ceba; Dos cassalles dins del cos l’aixada al coll camí de l’horta, avui tot es diferent se’n adona Batiste Ceba, escavadores i ciments li estàn destrossant la terra.
(Bm G D F# X2) Se’n recorda el ti Batiste de quant era xicotet Que son pare li ensenyava a laurar bé De cada dia d’estiu cremant-li el sol al llom De com li han fet patir sempre eixos cabrons.
(Bm A) Volen fer una carretera i li tombaren sa casa, L’alqueria més bonica de tota la comarca, [Más Letras en es.mp3lyrics.org/3hD3] Ja no beurà aigua del pou ni podrà collir tomaques, Li estàn furtant la vida els fills dels camises blaves. Se’n recorda el ti Batiste de quant era xicotet Que son pare li ensenyava a laurar bé,De cada dia d’estiu cremant-li el sol al llom De com li han fet patir sempre eixos cabrons.
Bm G D A X4 Encara no sòn deu, i el sol ja crema Encara no sòn deu, i el sol ja crema Encara no sòn deu, i el sol ja crema Encara no sòn deu, i el sol ja crema
Bm G D F# El meu xiquet es l’amo Del corral i del carrer De la figuera i la parra De la flor del taronger.
Bm G D F# (FINS AL FINAL)(DESPRES EL MATEIX AMB DISTORSIÓ)
Este fichero es trabajo propio de su transcriptor y representa su interpretación personal de la canción. El material contenido en esta página es
para exclusivo uso privado, por lo que se prohibe su reproducción o retransmisión, así como su uso para fines comerciales.
© LaCuerda.net · aviso legal · privacidad · es · en · pt · contacto